Tjänster

Våra tjänster

 

Vi erbjuder ett brett spektrum av hushållsnära tjänster samt flytthjälp, leverans och resurser till bygg och rivningsarbeten.

Flytthjälp

 

Vi löser flytten åt dig. Kombinera med vår flyttstäd för en än mer stressfri flytt!

 

 

Leverans

 

Smidig och snabb leverans. Kanske vill du även ha hjälp med montering av levererade varor. Har du saker som ska slängas hjälper vi till med det med.

 

 

Städning

 

Vi har bred erfarenhet av städning till företag och privatpersoner. Du kan beställa återkommande städning, storstädning eller flyttstädning. Vi kan även skräddarsy städningen med tjänster som gör din vardag enklare. Det kan exempelvis handla om att tvätta/stryka kläder, diska, putsa fönster eller köra iväg med återvinning/skräp. Vi får ditt hem, kontor eller fritidshus skinande rent!

 

 

Nyckelförvaring

 

Servicepilen förvarar dina nycklar och lämnar på begäran ut dem till exempelvis gäster eller hantverkare. Hyr du ut ditt hus får dina gäster ett trevligt välkomnande utan att du själv behöver vara på plats.

 

 

Hustillsyn

 

Känn dig trygg med vår hustillsynstjänst när du själv inte har uppsikt över ditt hem. Du kanske har ett semesterboende på annan ort eller ska åka på semester? Vi kontrollerar fastigheten och skickar status så att du kan vara lugn. Tjänsten inkluderar ett mejl med foto från kontrollen. Vid misstanke om brott larmas polisen. Vid skada för vi en dialog med dig angående åtgärd. Det kan exempelvis vara att ordna en provisorisk lösning och anlita en hantverkare.

 

Ankomstfix

 

Servicepilen hjälper dig att maxa ledigheten. Vi fixar det du behöver för att du ska

kunna luta dig tillbaka och njuta från första stund i ditt semesterboende. Ska du hyra ut ditt hus hjälper vi dig så att huset är redo för gästerna.

 

Det kan innebära:

-Städning

-Fylla på kyl, frys och skafferi med beställda varor

-Ställa in snittblommor och krukväxter

-Gräsklippning

-Ta emot hantverkare eller dylikt

-Tvättning och strykning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Fantastisk service, tack! #Novakliniken Ystad

Kontakt

 

072-503 02 12

info@servicepilen.se